Followers

20 Oct 2012

Miaawww~






Doodle yg keberapa ntah ni menunjukkan yang who-cares jari doodle ade brapo hewhewhew.!!!!!.

Biarpun cacat anggota, yg penting kiut dan tidak menyakitkan mata memandang.
Motif lukih doodle ni tidak dapat dipastikan. Saje je lukih sementara nak tunggu nasik masak. 


PAsni, kena try lukih gambo binatang lak.
Kambin ke, kucen ke... banyak menda nak kena try ni. Hehheee...

Kendian, dah pandai baru leh wat komik kann kann kan..


Sebenarnya cita-cita nak jadi pelukih komik ni adalah cita-cita Angah.
Bukan aku. 

HAHAHAHAHA...

pinjam cita-cita orang sat. 
Buat hobi.



Wawan nangeh je.
KAlau Apak takde memang cenggini la. MAcam nak demam jer.



Berita terkini: Kucen tompok-tompok telah dilepaskan. Dan megiknya kucen tu tak de dah lari-lari masuk dapo umah aku. Maybe cara mendisiplin kan beliau berkesan. Hihihih~



Tengok bola malam ni?


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram