Followers

23 Oct 2012

Haaaaaaaaaaaaaiiii la Oni..



Kemende ntah Oni ni.
  

Dari buleh berjalan sampai ke skarang, tak reti berjalan.
Asyik nak berlari aje.

Hobi ngusik Wawan tu memang tak dapat buang dah. PAntang nampak adik leka main sengsorang, jap lagi datang lesi ONi wat gaya 'OTROMEN KAKAK ONI' tu.
Lama-lama , Wawan pun dah jadi pandai mengusik macam kakak dia. 







This is one of the reason kenapa aku cepat lose weight.
Cepat le sangat.. HAHAHH!

PErtama, aku bergangnam style, dengan ONI..of course. Wawan pun dah pandai golek pungkok dah.
Kedua, aku kena 'merentas desa' dalam rumah demi mengejar Oni yang semakin 'bersopan-santun'. 
Kekadang datang angin nak mencubit tu aku kejarkan juge la sampai buleh. 
NGeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ geyyyaaammm tawwww.


Semalam , dia sesaja je conteng aku nye borang application insurans.
Slamberrrr la hai anak.
Pehtu, dia gi 'curik' botol susu Wawan yg sedang elok menyusu. Saja nak bagi Wawan tu bising. 
Udah dia nampak aku nak marah dia, terus dia lari sambil gelak-gelak.
Mengusik aku la.
JAdi, aku pun layankan je laaa.....
Umpama nak suruh aku kejar dia..kan?
Maka, aku pun kejar dengan penuh perasaan.







Jatuh daa....
HAHHHAAA!




padan muko.
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram