Followers

30 Oct 2012

[Family Gathering] Jingga Menyerang!!

http://makbedsjournal.blogspot.com/2012/10/family-gathering-acts-united-bergabung.html
http://makbedsjournal.blogspot.com/2012/10/family-gathering-hak-mandi-kolam-hak.html




****




Di hari kedua hari keluarga Tok Siah berkumpul which was hari terakhir, wajib lah sesi fotografi rasmi diadakan.
Lokasi penggambaran adalah di banglo penginapan kami. 
Waktu check out adalah padajam 12 tengahri maka kami pun bergegas-gegas la sebab umah nak kena kemas juga sebelum balik.
Gila banyak periuk belanga, pinggan mangkuk, sudu garfu dan stok makanan yg perlu dibawa pulang. 




Pun begitu, pagi tu ada bekfes disediakan.




Cik Pidah yg sediakan juadah sarapan pagi itu.
Beliaulah segalanya. Dari mula sampai ke habih, ada je dia ni. Sampaikan tak sempat nak cantik-cantik untuk bergambo. 
Pun begitu, Pidah tetap shomelll. Kaaaann?
BAngun awal siapkan makanan untuk santapan Tok dan semua orang.
Koteaw goreng sampai 6 kali masak !
Bayangkan masak dok melutut camtu jek. Tererrr~ Lama tu nak dok camtu. 


Separuh daripada kami dah masuk kolam dah....





Lepas dah siap kemas,maka kami pun bersiap sedia nak pose...










Cenggini la masa nak setting pose bergambo. Punya la payah nak kumpul suma orang. 
Tengok gambo selingan la plak..

Wawan dan Inche Kitchi yang maintain cool je. 
Tengah tunggu semua orang datang.




Kemudian, Wawan dilanda angin monsun timur laut kerana jam sudah menunjukkan masa dah TIME untuk Zzzzzzzz.....
Psstt, rambut ALang cam burung nuri lah! BAhahahahahahl!!!!!~




Ini model tak berbayar HKCC dengan sukacitanya pose bersama HKCC yg dia beli sniri.
Untung bawak sekaton dan habih. Sebab lepas tu, kotak beso tu digunakan sebagai standee kamera untuk sesi fotografi. 
Spectacular!
HKCC pepel pulak jadi tripod. 
~Huahuahhauhauhahua~






TAk abih-abih nyakat Wawan yang sangat cengeng itu. 
Budak cengeng memang orang suka usik.
Sebab dia bila nangeh sangat comel, kan?




Wajah keterpaksaan Wawan.... HEhehhehehe!





Lastnya,dekat aku ada gambo family aku je.
Korang, manakah gambo family di mana semua orang berada di dalamnya????

Angah dan family beliau tidak ada lah pulak. 
Tak cukup korum lagi skali. 



NAnti Makbed hapdet lagi.
2 more entries to go..

HAHAAHAHAHAH~

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram