Followers

24 Oct 2012

entri yang apa kejadahnyaa



HAri ni baru otak berangin sepoi-sepoi bahasa untuk menulih entry. 
Semalam adalah hari penuh stress lagi memenyampahkan. HAi laa... kerja kalau hepi , mmg best. TApi bila mai stress tu, memang teruk!!!!



Dan petang tu aku heret INche Kitchi ke kancah jenayah....






Boleh dapatkan makanan ini di Pizza Hut berdekatan sekarang.
Sedap woooo..
Awas, kerana ia memang manis!


Niatnya semalam nak makan piza , tapi bila dah habihskan sepinggan cookie ini, aku just leh makan 1 slice pizza je.
Order yang regular, ada 6 slice. 
Inche KItchi makan 3, dan aku sepatutnya makan 3 jugak. Memang agreement sejak sebelum kawin mmg cenggitu (kalau tak aku takmo kawin ngan dia..).
Tapi, jadinya, dia makan 3, aku makan 1 slice piza.
2 slice lagi bawak balik.
Dan kemudiannya 2 slice tu dimakan oleh Inche Kitchi ketika menonton tv di rumah. 


Soalan matematiknya ialah...... berapa slicekah yang Makbed tak makan?




Akibat skip makan malam, natijahnya aku ter'makan' nasik lauk ayam goreng masak kicap sambil menonton Rick Restoration pada jam 12.30 tengah malam!



Mabeleso!


HAri ni nak bekerja dengan rajin.


Doakan saya agar segalanya dipermudahkan. 




...tapi kena gi 'tembak' taik kucin dulu....

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram