Followers

19 Oct 2012

Butut!


Sob Sob...

Makbed kena tinggal hari ni. 
Selamat jalan somiku sayang JEnjalan tu ingatlah kami yg ditinggalkan ini ye.
Bagaimanapun, beliau selamat meninggalkan wang saku untuk bekalan kami di sini. 


doposen je...rr

dengan renungan tajanm  "ko shopping lagi SIAP!!!'"

jaajajjajaja *rekaan semata-mata. 



Kenakalan Wawan semakin menyerlah pabila sebaik saja Apak dia pergi, dia telah bergado-gado ngan kakak beliau dan kemudiannya menggeget perut ONi!

Sekali lagi.

Minggu lepas dah gigit dah. 
Siap ada bekas gigi lagi. 
TApi yang hari ni tak sempat lekat gigi sebab aku dah tampor-tampor comel pipi dia yang comel itu supaya melepaskan perut kakaknya..
Biasa ni!
MAin kasar ye.


Hamboi...tetatetatetateta! (Amboi, besa tu!) Dalam bahasa Wawan.


Tetengah kalut nangeh tu, aku bukak cenel 710. 
Seb bek la ada lagu Liyana JAsmay, terkinja-kinja nyanyi Oh! My English.
Brenti keje dema bagi memberi penghormatan kepada lagi tersebut.
kuikuiuikui...
Dan ONi pun start la buat tarian kebangsaan dia.
EH, Wawan pun dah ada tarian kebangsaan cuma MAkbed tak sempat nak rakam jer.



Dah ada beberapa perkataan yang Wawan boleh sebut.

Selain daripada "NAK!" which is mungkin perkataan pertama dia kot. Asyik "NAK!" je. BAwak gi tesco, lalu tempat roti-roti tu, slamber je "NAK!!!" sambil hulur tangan. Selagi tak dapat seketul roti, lagi tu la dok sebut "NAK" sampai sudah.
Tapi , lalu kat bahagian jajan tak sebut lak NAK tu. 


KEndian, dah sebut JATUH.
"Tattohh!"



YAng terbaru dia sebut satu perkatan yang agak ganjil..

"BUTUT..."




Apekah???



Disebut BUTUT tu, kendian hulur tangan cam nak suruh orang dukung.


MIahahahahahah!





Comot dak ni.
Tengah makan magnum chocolate truffle.
Magnum pun ada choice dia jugak.
Magnum biasa dia takmo.
NAk chocolate truffle, choco cappucino.... 
Demand itu MESTI hokeh.



"Ibu...Butut..."



Dah cam mencarut lak munyinye.

Dohyaiii...
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram