Followers

19 Oct 2012

Agak-agak la nak menggatal pun....



TAk paham aku.
Asal malam menjelang je , bergaduh.
TAk bleh ke gaduh time anak-anak aku berjaga?
Tetengah malam gini nak bergaduh.

Kemon laa...
TAk logik kot gaduh berebut perempuan.
Bunga bukan sekuntum bro. BErkuntum-kuntum!
KAlu bunga yg ni taknak ko, blah aaa..
Takyah la nak bergolok-bergadai, menyabung nyawa untuk dia.



Haih..
tak paham aku.
Pompuan tu dah beranak-pinak cemtu pun korang berebut,
MAcam le korang ni mampu nak sara anak-anak sekali mak dia makan.
MAkan minum pun harap belas kesian je. 
TAk kerja.
Suruh kerja , malas!
TApi merenyam pandai plak. 


Yang betina tu pun satu.
TAk serik-serik.
Lepas satu jantan, keluar lak ngan jantan lain. 
KAwin ? Lansung tak nak.
Tu dah berapa ramai anak tak sah taraf dah dia lahirkan.
Semua takde bin.
NAma je yang ada.
Haaaiii... sok anak ko nak masuk sekolah sok, jenuh la cikgu geleng-geleng kepala!
Dasar sosial!~





Dah la. 
Kalau korang nak mengiau bersahut-sahutan lagi silalah pergi ke rumah sebelah. 
JAngan dok merenyam kat sini. 
Aku taknak besok ado air kencing bersepah kat tempat parking motor haku.
Pehtu berak merata.
HApe ke style mengorat awek berak bersepah ni?
PAtut la si betina taknak ko. 
PENGOTOR!


Dah le kucen.
Ko gi grooming dulu, baru ko ngorat kucen betina lain ek.
HAih..sian. 
Ngorat anak dara takleh.
Terpaksa la ngorat mak-mak kucen yang dah tiga pat kali beranak. 
Iihihiiih~







Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram