Followers

19 Sep 2012

MINTA PERHATIAN SEKELIAN PELANGGAN SETIA HAIDA KAMARUZAMAN COLLAGEN CAPPUCINO, SILA BACA ENTRI INI

Laman Facebook Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino telah dikemas-kini dengan lebih manthop demi kebaikan pelanggan dan penggunanya termasuk para stokis dan agen. 
Jemput ke HKCC dan klik LIKE ye....
KOrang kini boleh menggunakan khidmat 'FEEDBACK' yang tersedia di page HKCC.
DI situ, bolehla kome meluahkan perasaan , apa saja perasaan berkaitan dengan HKCC. 
MAybe korang ada testimoni nak letak.
Atau korang nak puji serbis agen dan stokis. 
KOrang juga boleh buat sebarang pertanyaan di situ dan pihak HKCC akan menjawabnya sepantas dan sebaik mungkin. 
KOrang jugak boleh menyumbangkan idea bernas yang mana boleh pihak HKCC bawak ke tengah, ke tepi, ke atas dan ke depan bagi memajukan lagi produk HKCC ke peringkat global. Ecceewaahh!
Aku dah test dah FeedBack tu..
Ce tengok aku wat.
Pantun di ruang testimoni tu dicipta secara tak sengaja. 
Agen dan Stokis juga dialu-alukan untuk menulih FeedBack. 
Sama jugak.
KOrang buleh nyatakan apa saja , kesukaan, kegembiraan, kesedihan dan berkongsi kisah dengan pihak HKCC.
Dan boleh juga bagi cadangan supaya kita boleh wat enhancement kat mana-mana. 
Lepas taip panjang lebar tu jangan lupa tekan SUBMIT FEEDBACK tau.
Kalu tak tekan, sampai raya tahun depan memang tak sampai feedback tu. 
Nak puji agen ngan stokis lawa pun dibolehkan. 
Tidak mengapa.
AHak..AHakk..AHaaaaaakkkss!!
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram