Followers

30 Sep 2012

MAKBED'S JOURNAL 3RD GIVEAWAY: Guess The Mess.



ENTRI MELEKAT SEHINGGA 30 SEPTEMBER 2012.
SILA SCROLL UNTUK ENTRI TERBARU


Udah setahun lebih tak buat giveaway.
Niat tu dah ada cuma takde idea bernas nak wat giveaway on order to make it outstanding and interesting. 
TEtiba je tengah minum Haida KAmaruzaman COllagen Cappucino (HKCC) kat dapur terpandang setimbun 'sampah' yang memang aku simpan tanpa arah tujuan. 


Dan tetiba je muncul mentol di atas kepala!


MAka, pada hari ini Makbed melancarkan satu lagi Giveaway khas untuk rakan-rakan blogger dan follower yang mempunyai blog. 
BErtujuan untuk menambah follower dan mencari semula follower-follower lama dari Makbed[dot]com dulu serta menambah follower-follower baru.
 Sayang, ramai yang telah hilang jejak kerana masalah teknikal url blog terdahulu. 



Moh la kita lihat Banner Giveaway Makbed's Journal untuk kali ni.


Giveaway 'Guess The Mess'


Lebih kurang macam PEraduan Teka KAcang lah jugak.
Cuma korang kena teka SAMPAH yang ada dalam gambo ni dengan jayanya.
SIAPA YANG MENEKA DENGAN TEPAT atau HAMPIR TEPAT selepas dibundarkan kepada yang hampir, maka dikira pemenang. 

BUkan ikut nasib ek.

KOrang kena berusaha juga teka berapakah jumlah pek-pek Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino yang telah Makbed minum seperti yang dipaparkan dalam gambo itu. 


Syarat penyertaan:
  1. Tertakluk kepada mereka yang mempunyai blog sahaja. Maaflah pada yang takde blog....
  2. Anda perlu copy gambo di atas dan letak kat sidebar blog anda lengkap berserta direct link ke entry ini. Camana nak buat? Kalau taktau cara, buleh tanya ye. 
  3. Follow lah blog Makbed sebab senang nanti nak wat announcement ke hape, korang akan terhapdet secara otometik. 
  4. Promotlah GA MAkbed ni ke serata mana yang boleh, sebab 'promoter' terbaik pun akan diberi hadiah jugak. 
  5. BUat entri simple tentang GA ni dan nyatakan jawapannya sekali. Jangan lupa letakkan banner blog dalam entry.
  6. KEndian, bila dah siap, PUBLISHkan. Copy link entry dan letakkan di ruangan komen Entri GA ini. 
  7. Stokis dan Agen jugak dibenarkan join.Ini hanya untuk suka-suka. Bukan nak fight gi masuk SukanKomenwel pon... 


Hadiah-hadiah menarik disediakan, semestinya.
Antaranya:



Sekotak penuh Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino yang penuh khasiat dan sedap rasanya. 


maaf Puan Jojes, sy cilok gambo dari belog anda. 




Brooch beso tapak tangan kome. 




Dan beberapa barangan Pre-Loved dari koleksi MAkbed sendiri.



JAdi, bertindak lah sekarang!!!
GA berlansung hari ini sehingga 30 September 2012. 




BAgi clue sikit:

Jumlahnya tak lebih dari 150, tak kurang dari 50



TENKIUT...



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram