Followers

10 Aug 2012

[Tutor] CARA MEMPERBANYAKKAN PILIHAN FONT DALAM PHOTOSCAPE

Bosan dengan tulisan sedia ada di Photo Scape?


Ingin tukar font yang lebih cun?

Senang saja...

Anda semua boleh ke LINK ini untuk mendownload seberapa banyak fancy font yang anda suka. 



Kemudian, sila ikut step di bawah.



Pilih font kesukaan dan klik download. 




PAstu bukak file yang didownload tu. Klik Open. 


Sampai kuar menda cenggini.


Klik lah INSTALL



PAstu, REFRESH balik Photoscape tu. 

Dah buleh guna.


Tulisan tu buleh jugak digunakan dalam words, power point dan semua microsoft office lain. 





Sapa yg taktau Photoscape tu apa leh je nak try donlod kat SINI.






Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram