Followers

16 Aug 2012

Ia Murah. Ia Sedap. Ia Bermanfaat. LAGI TESTIMONIAL RAKAN-RAKAN






Alhamdulilllah.

AKak NOra kita lately risau nak tinggalkan Iffat kat neneknya sementara dia gi temankan SOleh kemoterapi  sebab Iffat tak menyusu susu formula. 
Nora pun dah lama tak pam susu. 
SUsu ngam-ngam je untuk Iffat. 


Dia nak sangat cuba Collagen Cappucino plus Vitamin C lepas aku beria dok minum. 
Dan kesannya dalam masa 2 hari je dengan pengambilan yang tetap.
Just 2 kali sehari. 

Alhamdulillah......
Aku syukur sangat-sangat dengan keterujaan dia citer kat aku.
Siap MMS gambo susu yang dia pam kat Iffat tu kot aku tak caye.
Memang mengejutkan!
Dan dia memang akan meneruskan pengambilan Collagen Cappucino selepas ni untuk Iffat sebab tak mahal pun kosnya. 
RAsanya pun sedap.
Rasa cam kopi... lebih sedap dari neskepe. 

Justeru, bagi sesiapa yang nak alternatif lain dalam masa yang sama concern dengan kos supplement yang mahal, boleh try amik Collagen Cappucino ni. 
NAk tambahkan susu, memang kopi ni telah membuktikannya.
HAmpir kesemua kawan-kawan MAkbed yang minum ni dan menyusukan anak gembira sangat dengan hasilnya. 

Normally susu badan si Ibu akan berkurang pengasilannya sebaik saja ibu habis pantang dan mula bekerja.
KAlau kita culas pam susu, maka takde stimulasi lagi pada payudara..susu pun dah mula ngelat nak kuar, kan?
BAgi yang dah beberapa bulan menyusukan bayi exclusively , after 8 months dah tak leh pam sebab susu pun kuar ngam-ngam untuk baby makan. Dah takde stok dalam peti es dah. 
Diorang minum Collagen Cappucino ni, besok nya tu payudara dah mula membengkak macam baru lepas bersalin.
Denyutan nak menyusu tu datang balik.
PAm susu yang dah tersimpan elok kat dapo dikeluarkan balik.
Terpaksa pam sebab dah ketat sangat dah payudara itu. 

It's proven. 



Try la. 



Just to remind, hasil pengambilan kopi ni mungkin berbeza mengikut usia dan badan. 


Senang je nak minumnya. 
TAkde undang-undang pun.
JUst amik cam kita minum teh atau kopi setiap hari. 
Tu je.

JAngan le ko amik 5 bungkus sehari lak.
Gelojoh membawa padah.
Ingat tu!








BAca entri lain pasal Collagen Cappucino kat SINI







Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram