Followers

30 Aug 2012

Anak Cucu Tok Siah's Next Big Project


Kesian Wawan... kena dera ngan Mak Long Ain





Ini dipanggil Sabotaj! APak aku lak yg wat kan.. ISk~ 



Udahh... Tak abeh lagi nangeh si Wawan nih!



Eh... Puan Presiden sedang tido dengan bahagianya


Wawan masih lagi nangeh. Entah hape la sedih sangat ngan MAkLong Ain beliau. 





Oni tarik rambut Adik







Gado. Dua orang ni bukan bleh dok dekat-dekat tanpa aktiviti sehat. Ini le sudahnye... HAiyoooo~






Kredits to tuan punya gambau yang tertera di bawah...




Aku curik gambo ni dan wat entri tanpa pengetahuan tuan punya..
HAHAHAHAHA....






Anak Cucu Tok Siah tengah wat plan untuk the next gathering. 
MAybe di MElaka kot.
LAma dah tak pi Melaka ni.





Dengan ini, Makbed ingin menyeru kazen-kazen semua update kan tarikh gathering tu dan masukkan dalam reminder, organizer, kalender peribadi memasing ye. 
It will be on this coming October , bebeh. 


Thanks Pidah kerana sanggup menjadi organizer lagi.
JAsamu sangat dihargai. 


LAst gathering ri tu aku tgh uwek-uwek ngandungkan Wawan.
Hope sehat sokmolah nanti ye 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram