Followers

22 Jul 2012

Wawan akhirnya reti serik juga.




Udah berapa kali Ibu selamatkan kamu. 
Ibu dah warning dah jangan panjat-panjat sofa biru tu. 
Kamu degil....!
Besh ye dapat tunjuk terer?



 


Wawan memang SANGAT suka bertenggek kat hujung sofa macam gambo kat atas tu. 
Ce tengok muka dia.
TErasa begitu liberate bila dapat buat macam tu. 
He had NO IDEA yang Ibu dia sangat susah hati bila tengok dia wat aksi cemni. 


UNTIL....


He fell down on the floor from the very spot where he loves to stand on, yesterday evening. 


Gedebukk! 



Terus nangeh. 
Selop!!



JAdi time dedekat nak bukak posa lak tu.
 Time tu lah pulak Lord Of The Rings - THE RETURN sedang ke udara. ISkk...~ 


Sian Wawan.
 Kelupoq ( menggelupur) laa nangih. Aku  risau gak kang cedera kat memana.
 Sebab kuat gak bunyi jatuhannya tu. 


Ibu bukannya leh dok depan idung kamu je,Wawan. 
Cubala dengaq sama apa yang Ibu larang.
Toksah dok wat ketegaq. Toksah dok tunjuk terer. 
Sebab Ibu ni penah jadi baby cam kamu gak dulu. Ibu tau apa perasaan dapat tunjuk hebat depan parents. Ngeeeeeeeeeee~


Selepas nangeh selama 15 menet, Wawan pun tido. 
Tapi tido kejap je.

Dah bangun tu nampaknya dia dah tak bertenggek lagi kat sofa macam yang dia selalu buat tu. 

HAHAHAHHAAA...

Reti pulak hang serik no.....






P/S : Loghat Perak telah beransur hilang , diganti dengan Loghat Kedah plak. Kena ikut kawasan kediaman la skang. HAHAHAHAHHAH~



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram