Followers

3 Jul 2012

SOFA, DESK AND DRAWER





Skang ni tengah dok pikir kat mana nak wat port untuk bekerja. Al-maklumlah aku kan bekerja di rumah. Memandangkan aku dok jauh dari markazzzz, so aku kena spend lebih banyak masa kat opis yg aku buat di rumah ku ini.


Aku dok pikir kat luar umah aku, Abah dah siapkan tempat melepak baik punya. Tak guna pun tempat tu. Dah ada kipas suma. Cuma, ruang tu dok di luar. Kalau aku buat opis, keburukannya adalah bila anak aku panggil , aku tak dengar. KAlau aku nak buat kerja tetengah malam, susah sikit sebab aku kena dok luar sengsorang.

Aku bukan pentakut, tapi rasa cam tak berapa nak praktikal je. Kan?


By the way, ada satu ruang kat hall utama ni. Hall pun belum taruk sofa. Tak dan nak survey. So, sebelah hall ni , abah letak aku punya organ. Haahahaha.. Organ yg aku nak dermakan tu. HEHHE... Terkeneeee korang. 

Kalau kita boh organ tu dalam store (bilik nombor 3 dah selamat jadi store. Penuh kotak!), maka aku akan ada ruang kerja sendiri. Menda pertama nak kena beli untuk menjayakan misi ialah MEJA KERJA. Sebab takdo meja nih. Dulu buleh la, meja kerja kerajaan sponsor. Skang sapa pulak nak sponsor..................... Angkat tangannnn!!!!

Inche Kitchi takde. Gi Lumut. Dia ada misi lain. Tinggal la aku ngan anak-anak. Jap gi Alang balik. Skang Alang tengah praktikal jadi cikgu. Dia balik kol 5 kang, aku nak ajak dia gi jenjalan.

Menda nak cari ialah:

  • meja bekerja (1 set)
  • set sofa
  • plastic drawer (utk letak tool set dan segala stok brg kering, sabun mandi, ubat gigi...)


Kalau ada IKEA kan senang.
Lagi senang kalau kedai cam IKEA kat ALor Setar ni. Sapa tau? Silalah roger. Kerana saya budak baru.



OK MAKBED. SAMBUNG MENGEMAS PULAKKKK!!!! YOSSHHHHH~





Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram