Followers

11 Jul 2012

Pin Pin..Pon Ponn!!






AKu mmg peminat kaler brown. 
Brown sangat cozy and cool. 
Dan nampak sedap. HEHHEE... 


Ekceli senang nak match ngan perabot sedia ada. 
Takpayah migrain nak mix n match kaler sangat. 
Interior design paling in skang ni English Style la kan. 
Masalahnya, aku agak elegik ngan warna putih ni. Asal putih je, datang gatal-gatal. HAHAHAHH... *Ok , tipu. 
Aku sniri pun takde baju putih melainkan telekung. 







Tempat letaknya organ aku dulu telah diletak meja kerja. 
Organ dah masuk store. 
Opss... working site bersepah. Tak dan kemas sebab tadi dok sibuk cari alteration form tak jumpe. HEHEHE... Bahana tak organize, ginilah jadinya. 






Troli lak aku beli khas nak letak Oni ngan Wawan.
HEHEHHEHEHEHHE...
TAkde la. 
Ni gambo gi TEsco semalam.
Wawan first time dpt duduk. Salunya Oni je duduk kat seat tu. 

Acaner nak buang puting si Oni ni ek?
Ada petua tak?


Rajin tak anak teruna saya mengemas?





Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram