Followers

1 Aug 2012

BEDAK ARAB GIVEAWAY

LAma bnor tak hapdet?
HEheee....
Penghapdetan kali ni aku mulakan dengan penyertaan GA yang julung-julung kali setelah Makbed's Journal menukar link blog dari makbed.com kepada yg sedia ada sekarang ni. 
LAst masuk contest rasanya masa ngandung Wawan tahun lepas. 
MEkasih Lelord sebab jemput aku join contest anjuran ko.
Bedak Arab Giveaway
  
Bagi yg nak join boleh klik Banner GA tu
atau
klik direct link kat bawah itu banner.
NAk tahu apakah itu Bedak Arab?
GInilah serba-sikit maklumat berkenaannya yg aku cilok daripada blog Lelord,,,
3 in 1 make powder, moisturizers, foundatio. TAk perlu pakai apa-apa dah. Bedak ni dah cukup segala. 

Mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih n sebagainye. 
So, sesiapa pun boleh pakai. 

 kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari…. makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik…. 

tak melekat pada tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan, basah atau terkena air, sebab ianya natural         
    terus meresap ke kulit.   


 lebih tahan lama n jimat dari bedak biasa 

 tahan selama 8 jam ------>>> aku suka!!!!

produk halal n boleh di bawa solat…


OK... 
Kesimpulannya, bedak ni boleh dikatakan bedak magic la bagi aku. Siyes, memang aku nak. BUkan sebab aku ni gila nak jadi Mak Arab tapi sebab Mak Arab pakai apa pun cun jek. So, aku pun nak le tumpang cun sekali. 




Rasa-rasa layak tak wajah gini ditepek Bedak Arab tersebut? 
Oh , Lelord. Aku pakai bedak pixie jek tau. Dulu-dulu aku beli kat downtown Cheras tu seploh hengget je skang ni 'sejak-sejak ramai wat testimonials' pasal bedak ni, tetiba je harga jadi lima belas hengget!
TApi, bedak ni je leh dok elok-elok kat  muko den. 

KAlau la aku dapat Bedak Arab tu, alangkah mudahnya idup. 
Sebab, sejak anak dah 2 ni apatah lagi semuanya cerdas-cerdas belaka, payah dah aku nak mekap. 
Ko tengok la..... Celak pun sempat letak sebelah je. HUahuhahaua.... 
PAstu, dah siap mekap-mekap, berpeluh pulak balik sebab nak kena siapkan anak-anak punya barang nak gi jalan. Huuu..sedey tak? So, aku harus lah dapat itu bedak. 
Asalkan tahan lama.
.LAgi berpeluh , lagi gojes. Sesuai la kan...?

KAlau tak menang pun, confirm nnti aku beli kat ko je lah. HEHEHEHE...~Tolong pos ye~


Sekian.

Ini bukan entri simple. 

Ini entri merayu-rayu.....






Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram