Followers

20 Jun 2012

Oi... stuck oii!!



Tatau la apa masalahnye bila dah sebulan aku nunggu repot doktor client aku ni siap.... Jawapannya belum jugak siap-siap. 

Pulak tu, kalau kita nelepon tu, dapat lak kat penjawab telepon yang kena senggugut , jawapnya tu cam nak mintak kita cilikan molottt dia je tawwww.
 Nyampah I...~


Kome bayangkan, aku submit borang untuk medical report tu dari 21hb May, katanya 2 minggu je dah leh siap. Lepas 2 minggu, aku call balik. Dia soh aku call Isnin depan. 

Bila 'Isnin depan' dah sampai, aku call. Sekali lagi dia soh aku check balik dengan telepon diorang pada..................... Isnin depan. 


Minggu lepas aku check lagi .... sama gak. Dia kata tak siap lagi. "Sila call Isnin depan..." 


HAri ni hari Rabu, aku call lagi nak check repot tu dah siap ke belum.... DIA SOH AKU CALL BALIK ISNIN DEPAN!!!!


Apa masalah diorang dengan HARI ISNIN ni?? Memang depa kena train sebut camtu kah?

Ok, skang aku konpius aku cakap ngan orang tulen atau mesin menjawab telepon tadi.
 Asik IsNiN DePaN jer kuarnya. 



Kalau hospital swasta , senang jek aku wat. 
Pakai email je dah leh dapat. 
Ni spital gomen. Adohh..takleh ke membantu sikit. 
Ni rakyat jelata punya claim nih. 



Nih la antara tugas pengendali insurans, perancang kewangan dan agen takaful anda. 
Kome ingat senang ke? 


susah camne pun, kena bagi siap jugak!
 


 OHHH... aku sungguh STUCK skang~




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram