Followers

14 Jun 2012

MARI BELAJAR SEMBUR AIR LIUR DENGAN WAWAN



Bergurau-senda setelah bangun pagi adalah kemestian anak-anak bersama Ibu mereka. Itu memang sudah menjadi amalan semenjak Oni dalam pantang lagi.
Aktiviti ni bagus.
Boleh melatih anak-anak supaya cerdas sebaik saja bangun tido.
Tak de istilah 'melengung' di tepi tilam.
 Celik mata je, terus senyum.
TAkde bila bangun tido je, nangeh. 

Salunya Wawan akan bangun terawal di kalangan kami.
Lepas Wawan bangun, dia akan kejutkan Oni.
Kalau Oni tak bangun, dia lenyek je Oni ngan badan dia yg tough tu. 

 Yang bangun paling last adalah Apak. Jadi, Apak selalu 'terpaksa' dengar kitorang punya gelak-gelak dan aku sure gelak kitorang masuk dalam mimpi beliau. HAHAHAHAHAH~
Syukurlah dia tak ngamuk ngan kitorang yg memang super bising nih.
3 beranak je dah cukup bingit!


Tema penggambaran hari ni ialah SEMBUR. 

Wawan memang expert bab sembur ni. Jangan la sesapa start menyembur ngan dia. KAlau dia sembur, memang payah la nak brenti.


"Tengok aku wat.."


"Kakak, ko la wat plak.."


"Eii.. salah tu. Tengok ni...muncoooooonggg macam gini..."

"close-up sikit... "


Aku suka snap gambo anak-anak bangun tido. 
Selekeh tetapi comel.




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram