Followers

28 Jun 2012

Kalau Ibu Auni Mati.... dengan gambo lebih real.





Gambo bukti aksi ala-ala Tom Cruise dalam Mission Impossible 4. 


HAAHHAHAHHAHHAA


Sila baca kisah ini dahulu sebelum skroll ke bawah...




















Just imagine aku keluar dari tingkap yang terbukak sikit tu... kendian jalan pelan-pelan gi panjat besi balkoni. 
Pehtu, aku terpaksa menjatuhkan diri yang berat ini atas lantai gegara kaki tak sampai. 

Dan aku wat semua tu ketika memakai baju tidor. Tapi nasib baik la time tu teringat pulak aku nak sarung suar panjang. 




Tetiba plak Inche Kitchi ajak gerak besok petang. 
So maknanya, malam ni last la kot aku nak tido kat Lumut ni. 

 Oni takmo pindah hokeh! Dia nangeh masa aku masukkan suma baju aku dalam kotak.



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram