Followers

11 Jun 2012

Bidan Kehormat Makbed Selamat Menjalani Pembedahan. Prometheuse 3D adalah sangat hampeh.






Bidan Kehormat pulak masuk wad. Dah pun slamat menjalani pembedahan membuang cyst dalam rahim. Alhamdulillah. Selesai semuanya.

 Tadi gi nengok , muka masih menahan sakit. Bius baru nak hilang. Cepat gak la. Operate pukul 11 pagi .. Jam 6 petang dia dah buleh gerak kaki. Tu bius bagi tido tu!

Aku hari tu bius separuh sedar pun tido sampai besok pagi. Tapi, sambil-sambil tido tu still boleh antar sms announce kelahiran Wawan. HAHAHaha.. Terer tak terer la aku multi-tasking kan? Terbawak-bawak sampai ke sudah!

Baiknya beliau... Semalam dia sempat tunaikan hajat aku minta urut. Sakit betui badan, tengkuk , blakang ni. LAgipun dah lama sangat tak berurut ngan dia. Saja nak manja-manja....


Semoga cepat sembuh ye...



Tengah lemau nih. 

Tadi gi tengok Prometheuse. 
3D lak tu.
Huh, tak berbaloi lansung lah. Toksah la gi nengok. Buat sakit bontot je. 
Nyesal lak. Baik layan Madagascar tadi. Buleh gak gelak!
Nak buat review citer ni pun malas sebab rasa cam ntah pape lak. Eiii.. Takyah wat review la. 

Kesimpulannya citer tu bosan. Bluwek!



Manyak keje nak wat. 
Proposal banyak tak siap.... Nak email lagi. 
Tapi, mata dah ngantuk. 
Nengok Oni ngan Wawan tido, alahaiiiiiiiiiiiiiiii... Cambesh!

Jap gi la 'qiyamulail'.




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram