Followers

14 May 2012

Monday Blues?





Hari ini hari Isnin. 

TAk gi Monday Meeting. 
Dapat excuse dari boss sebab hari ni macam ada banyak masalah teknikal. 

Pengasuh Oni peknen. Confirm!
Tapi last week dia ckp bahagian ari-ari dia sakit.
 Actually, she's been telling me that since a month ago. She got the news about the pregnancy just few days back. 
Dia penah ada kes ectopic pregnancy before this.
So, hari ni dia minta excuse nak pi 'bukak buku' and check perut dia. 

JAdi, kesimpulannya, pagi ni aku takde pengasuh. 
Tenghari kang baru ada, insyaallah. 

Inche Kitchi plak yang menderita sakit gigi sejak Sabtu, hari ni dah demam masuk hari kedua. 
Semalam, 12 jam tido jek. 
Hari ni, dia masih lagi tido lepas makan ubat. 
Nak tinggal anak-anak kat dia untuk pegi meeting aku rasa tak patut lak. 
Semalam pun dia asik rasa nak pitam. Risau lak haku. 

Kata Nini D, kalau gusi bengkak tak surut, pehtu demam , maybe infection telah berlaku.
 JAdi, aku kena PAKSA jugak beliau ke klinik jap gi. 



Cuaca sudah mau hujan. 
Pagi-pagi hujan adalah besh.
Huuuu~


KAt umah je la aku bekerja hari ni.


Sejak brenti keje jadi 'pembunuh lalat' tu, aku dah takde Monday Blues dah.
Semua hari adalah besh especially hari gaji masuk, 2 minggu sekali.



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram