Followers

6 May 2012

Impak Maksima Bersama Bambam Bee




Skang sudah jam 11.30malam.
Lagi 30 menet je lagi ASTRO-FREE-CHANNEL akan menjadi TAK FREE semula. 
JAdi, aku bagi chance kat Oni layan katon disney cenel sampai lebam~

Aku ngan Oni baru je sampai umah selepas merendek melebihi 200 kilometer pada hari ini. 
Kena hantar Apak gi balik sekolah beliau sebab besok Apak exam. 

LAyan gambo dulu sbg intro:


Wiken ini adalah wiken untuk BAMBAM BEE sahaja. 


Tengah siap nak race


Sesekali berjumpa camni kalau tak test power memang tak sah.

Lepas puas buat hal beberapa kali sampai segala rancangan tergendala, tuan beliau yang baik hati ni kasi jugak Bambam Bee jumpe sedara mara beliau.

 
 



Carila Bambam Bee



Disebabkan Oni sudah bercekak pinggang di sebelah (ajak tido), maka aku kena sambung menulih besok. 
Tadi dalam kereta , masa drive balik dari Kuala Kubu, membebel marahkan aku bawak laju-laju. 

Camana haku tak bawak laju bila dia asik tanya, "bila nak sampai ni? Sian Wawan tinggal kat umah Acik Nyeman (Seman). Oni dah lapar susu ni..." 

Bukan kejam tak bagi susu. 
Tapi masa tu dah masuk Sungkai sudah. Jam 9.00 malam.
 Aku memang malas nak brenti la kang ETA (Expected Time of Arrival)  tidak mengenai sasaran. Jadi itulah pasal lajunya ngan malas nak brentinya. 
Aku dah siap-siap kencing. Oni pun dah aku salin pampes siap-siap.
Dan aku udahpun bancuh susunya awal-awal, tapi Oni gi mengelat minum susu tu sebelum masanya. HEhehheheeh~

KAlau ado Apak, Ibu tak kisah brenti kat mana pun. Harap 'maklong' ye Oni.

Mekasih la si Honda Civic kaler kuning yang plet numbernya aku dah lupa tapi start ngan urup 'W' sebab teman aku jalan sampai Lekir. 





Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram