Followers

14 May 2012

Fasha Sandha is pregnant. Tapi....



Fasha Sandha peknen 2 minggu?

TAHNIAH.
Alhamdulillah. 
Rezeki murah tu...




TApi, tu lah.
 Bila baca kat fesbuk dan kat blog, most of the feedback rata-rata seperti 'memerli'. 
 Macam tak ikhlas pula mengucapkan tahniah.
 Ada pula yg bersuara sinis..."2 minggu kawin dah buleh detact pregnant ke?"


What are you trying to say?
If you wanna say it, just say it out loud. 



Well, aku pun bukan peminat setia Fasha Sandha.
 Nyampah juga ngan dia ni. 
Tapi, people do change. 
I bet Fasha pun sedang cuba mengubah dirinya menjadi lebih baik.
 Dia sudah berkahwin..of course it is a good change kan? 


Anyway, I am happy with the news. 
Tak sabar nak tengok camana rupa baby Fasha Sandha. 
Most importantly, nak tengok rupa Fasha during the whole pregnancy process. HAAHAHA.. comel ke tak?


And just so you know,  pregnancy buleh dikesan seawal 10 hari tau. 
So, tayah la nak bersangka buruk sangat.


Jejai, jaga Fasha elok-elok. Dan jangan buat macam yang lepas-lepas.





Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram