Followers

10 May 2012

Chicken Foldover is back. Serrrraaaangg!!!


Ce teka ni 'hasil belasahan' berapa orang?




Antara kenikmatan makan kat luar ialah:

  • Boleh makan bersepah-sepah tanpa rasa gusar nak kena kemas
  • Boleh tumpahkan apa je tanpa rasa bersalah
  • Boleh melente (meralit) kat meja makan tanpa kalut nak basuh pinggan.
  • Kalau tak cukup, boleh order lagi. Sekejap je siap!


Bersempena dengan ketibaan chicken foldover ke mekdonel, seperti biasa beramai-ramai la pakat kebulor. 

Memula, iklankan kat fesbuk dulu. Cari geng yg sudi teman makan mekdi. Makan sengsorang tak besh. 
Kendian, sorang demi sorang reply. 
Jangan tak tau, ramai yang berbakat besar dalam mengisi perut, tapi malu-malu kucing nak ngaku!


Last skali aku yg kena....

Senyum gumbira dapat makan

Demi Allah, memang bukan aku yg makan semua ni. Walaupun aku memang dikenaliramai sebagai insan yang makan banyak dan tidak segan silu mengakuinya, tapi memang tak leh la makan paspud cemni. Kojol awal aku kang!


Aku cuma makan:

1 ciken foldober (ala carte)
1 set hepi meal nugget air milo (tu oni punya ok..) 
1 caramel sundae
dan cilok lebihan fries rakan kongsi yg turut serta.

Leya dan style pokok kelapa di atas kepala beliau




Si kenit kat atas tu buleh tahan makan banyak gak tau. Asal .
Mami dia pegang makanan je, mulut dia mesti nganga nak sikit. 
Nak tau mana satu Mami dia, tengok la gambo kat bawah sikit tu... 
Yang tersengih tayang gigi sambil pegang ciken foldober yg tinggal secebis dah tu. HAaaa.. Itu la Mami kepada Si Kenit Leya.



Ni lah dia barisan peserta yang join acara makan ciken foldober kat mekdi manjung tadi...




Sekian Makbed , melaporkan dari Buletin Makbedjenel.



gambo cilok kat fesbuk kak Nozie. Hehehhehe..TQ!


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram