Followers

7 May 2012

Bambam Bee and the Chikaros!


Laki kawe sudah terer berblog. Dan peminat dia sama banyak ngan follower haku suda. 

TAK BLEY JADI NIH!!!!!



Semalam dah bukak muqadimah sikit pasal Bambam Bee's Day. 

Jadi, hari ni kita citer detail sikit. 


Kelab Pemilik Honda Accord Malaysia buat family day.
Dan kesian kat Bambam Bee, time sedara-mara dia sibuk berkonvoi ke rumah anak yatim untuk program hari Sabtu, beliau pulak tersadai kat umah sementara Inche Kitchi sibuk menggodek kerosakan beliau.
BAca kat sini untuk penceritaan lebih dramatik.


Aku dah siap plan hari tu Wawan nak kena tinggal umah pengasuh.
Udah nya, kami semua dok umah je. Siap masak nasik lagi.
Sedey tui tak dapat gi umah anak yatim.
 Oni dah excited dah. 

Jam 5 petang, Apak ajak Oni siap-siap nak gi Teluk Batik.
Ibu kena tinggal sebab Wawan tido. 

Takpela... at least Oni dapat gi jenjalan ngan Apak. 




Oni dapat ramai kawan baru.
 Tapi, tanya nama diorang sorang pun dia taktau. HUHUHUHu..
Semua panggil pakai signal je. Buleh la Oni.
Janji ko besh. Kan Kan.~


Malam tu ada dinner kat Virgo Hotel.
Gambo takde sebab bizi melayan anak-anak.
Apak pulak kena jadi cameraman.
JAdi, takde sapa la nak tolong snap gambo.


******


Tarikh: 6 Mei 2012
Lokasi: Perkarangan Hotel Virgo
Aktivti: Panaskan enjin keta memasing sebab nak balik sudah. 







Pakai enpon Makbed je.
 Belum masyuk lagi nak pakai Galaxy Note. 

Gambarajah di atas ada sebilangan kecil Honda Accord pelbagai version, siap-siaga.
Sambil-sambil tu sempat layan tengok beberapa Cefiro sedang drift kat tepi tu. Besh gak. 


Lokasi seterusnya: Marina Island
Aktiviti : Bergambor lagi!
Cuaca: Baru lepas hujan


Oppss... Iklan sebentar.





Gambar selingan. Tertanya-tanya camne driver ni bawak keta dia kat hiway.








Bila susun banyak-banyak, gempak lak kan? HHheee...



Statue baru kat Marina Island.

Sian Inche Kithci. Sibuk amik gambo, tapi gambo dia takde. Jadi, aku pun amik le gambo dia yg sedang sibuk mengamik gambo. 

Itu le... suruh minum susu takmo.
 Kan dah tak brapa nak tinggi? Warrghhhwarrgahh hahuahuauaauuhua...
Positipnye, nasib baik dia kecik je. Boleh naik atas apa pun tanpa menda tu jahanam. Ce aku lak yg naik. Agak-agak jadi apa?
 KAlau aku takleh turun pun, takde sapa hingin nak sambut aku.


Cikaros...! AHAHAHAHA~




Cikaros yang memeriahkan majlis haruslah tahan panas.
Maaflah, tidak boleh mendedahkan aurat di majlis ini.
 Jadi, takde le sluar pendek dan skirt ketat nampak peha beserta kasut tinggi. 

Memperkenalkan cikaro terhebat senantero Lumut......




CikBedah dan CikOni!!!!!!!!!!



CikOni sibuk wat Peace je. Suma gambo ado Peace.



NAnti sambung lagi.



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram