Followers

19 Apr 2012

Zarina Anjoulie dan Lufya Declare War.






Kemenda la lagi kan Cik Zarina kite ni? HEeee...





Terkini, Zarina Anjoulie yang terkenal bermulut lancang lantang telah mengisytiharkan perang ke atas Cik Lufya berikutan keluarnya komen Lufya yang dia selalu disamakan wajahnya dengan Zarina Anjoulie. 







Selepas keluarnya artikel penceritaan Cik Lufya mengenai 'tragedi berdarah' itu, maka Cik Zarina pulak membuat serangan balas. 











Berita detail boleh baca disini: Pelancaran Perang Zarina Anjoulie dengan Lufya



Makbed berkata:

Antara kesmpulan yang kita buleh wat kat sini:


  1. Lufya kena raba, telah diraba dan pernah diraba. 
  2. Lufya menyalahkan wajahnya yang cam Zarina Anjoulie tu sbg punca dia diraba. 
  3. Orang lain tak berani nak raba Zarina Anjoulie lalu telah mengambil keputusan raba Lufya je. 
  4. Zarina Anjoulie tak pernah diraba, telah diraba atau teraba.
  5. Zarina Anjoulie mengesyaki bf Lufya yang meraba Lufya. HAHAHAHAHA!
  6. Zarina Anjoulie plak dipanggil orang 'ketiak lecak' sebab disalah anggap sebagai Lufya yang memang berketiak lecak. 
  7. Zarina Anjoulie sangat mementingkan kebersihan kerana dia lap ketiak dia hari-hari dan menyeru Lufya suruh lap ketiak jugak supaya tak lecak.  



Moral of the story:

 Kalau kena raba sekali pun, perlu ke citer kat orang especially kat Press?
 KAlau nak citer kat Press atau orang ramai pasal kena raba, perlu ke mention nama orang lain?
 Jadi, kamu rasa orang yang raba kamu tu sebab kamu muka cam Angelina Jolie Anjoulie atau sebab kamu tu berpakaian yang sangat sedap untuk diraba orang? 
Normal la kalau kita disamakan wajah dan tidak ganjil jugak jugak kalau ada pelanduk dua serupa bukan?
 Pembawakan diri kita yang membezakan antara satu dengan yang lain.
 Skang? 
Dedua nampak cam ntah hape-hape. 
Yang Zarina tu memang telah diketahui lah tahap kebijaksanaan beliau dalam bab kata-kata ni.

Lufya pun dah lama tak dengar citer. 
TAk nampak muncul lama dah.
 Maybe sesaja wat cenggini sebab nak gosip panas secara percuma. HEHEHEE... 

Tak pasal-pasal isu ketiak naik. Doyaii!






Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram