Followers

6 Apr 2012

Tugas semalam siap. Datang tugas baru.



Siap tugas semalam. 
Hari ni call masuk, email masuk dengan tugasan baru.
 New clients. Skang musim baby-baby dilahirkan.
 Kawan-kawan aku sniri pun banyak yang dapat baby baru.
 Even Fatin pun skang tengah menunggu masa. Zana pun sarat sangat dah. Semuanya due bulan 4.


Apa yg aku sedang buat skang ni?


Prepare proposal dan tunggu saat anak-anak mereka dilahirkan. 
Sebab, bila ibu-ibu ini sudah masuk wad bersalin diorang akan segera alert aku and I must be there in 2 weeks after the born. 

Skang tengah prepare untuk baby Madam Nurul., Hazim. 
Dia nak buat segera but aku pulak tak free lansung in this 2 weeks. 
Suma dah masuk schedule takde space untuk travel jejauh. 
Kampung pun dah lama tak jengok.
 KEsian mak-mak tersayang. *Rindu sambal kering ikan bilis mak mertuaku. 


Malam ni ada Agency Meeting and Quarter 1 Review.
 Probably, habih kol 11 malam.
 Malam ni Pengasuh A took the honor to take care the kids, sebab dah lama sangat tak tengok bebudak. Pengasuh C, balik kampung. 

 
Any parents yang masih belum buat saving untuk anak-anak, atau masih tercari-cari pelan pendidikan yang macam mana sesuai untuk anak-anak, aku ada satu plan that includes saving plus medical insurance just for kids. 
All in 1 . 
Maksudnya, ada di situ insurans (takaful of course), medical card and saving.
 But, memula skali, before suggesting anything I want to hear you story first. 
Then I help you choose the correct product that matches you and your family need. 
That's the way how it's work, with me particularly. 

With that, I end my writing here. 
NAk pi bawak Oni dan Wawan jenjalan jap. Maybe bawak pi makan eskrim kot sebab Oni jadi budak baik semalam. HAHEHHHEAA.....
 Apak tak balik la minggu ni. Minggu depan pon tak balik kot. 
So, we need to make ourselves occupied. Hope they don't miss their Apak so bad la kan.
Kang sampai demam-demam. Jenuh lak.


P/S : Next Monday I'll be In Pantai Puteri Hospital. Sapa nak jumpa untuk tanya pape in person, leh jumpa di situ yaa...



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram