Followers

27 Apr 2012

Regional Annual Award Presentation Night (Northern Region)



Activity: Mengglamorouskan diri.
Lokasi : Hotel Equatorial, Penang
Tarikh: 25 April 2012



Terhegeh-hegeh ok cari baju dinner. MAk Aii...~ Eventho aku jadi wife pegavai navy, siyes aku tak port cari baju nak pakai dinner sebelum nih. HAHAHAh~ TApi, bila kena pegi official dinner ngan Prudential, tetiba aku jadi mati kutu lak.

Seb bek la ado Kak Ju, Kak Nor ngan Zura jadi penunjuk arah. Kalau tak pakai baju tido je lah aku gi dinner ok.

Honestly, julung-julung kalinya sejak join Prudential tahun lepas, aku berpeluang gi dinner cam gini. Haruslah kena sampai certain pangkat baru buleh gi dinner besar-besar. Kalau kena gi dinner camni, pakat-pakat le suma sewa evening gown ke, beli ke, tempah ke.... Pepandai la ko. Cam haku, beli kedai je lah. Sebab tetiba je nama naik kena pegi. Blur jap~


Kak Nor dan the super picture-holic.



Juliana Jamni, Rashidin, Pojikun, Syafik dan Datin Makbed..ahaks!



Ni team KUAT MAKAN. Memang settle suma lauk kalau dok ngan diorang ni.







Sebab gambo kaler merah:


  • Warna tema Prudential kan kaler merah.
  • Lampu dalam ballroom kaler merah
  • Time pose adalah time lampu kaler merah. Masa lampu kaler hijau, kami tak sempat pose.

Zura Tukiran  dan Juliana Jamni

Azura Tukiran adalah agen Johor. Sapo dok Johor yang tanya pasal PruBSN, nak sign, nak minta tolong baca 'buku' ,kalau Makbed takleh datang, Zura lah yg akan datang.
Tadahal punyo.


"saya janji saya akan dapat staklab tetiap tahun."

Gambo haku takde dalam sesi angkat sumpah STARCLUB ni sebab aku tak sampai peringkat STARCLUB lagi. 
Ni antara wajah-wajah ke San Francisco nanti. 

Sila bawak oleh-oleh ye~

So, korang doakan aku supaya panjang umur, murah rezeki, buleh servis korang lagi. Amin~

Tahun ni Starclub gi Munich.



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram