Followers

5 Apr 2012

Project import kambing biri-biri

12 followers in 2 days? BAgus dah le tu. Hhehee...  Terima kasih kerana teruskan memfolo. Semoga bertambah. 

Semalam aku meset Cik Nurul Izzati via FB , bertanyakan samada boleh tak transfer background kambing biri-biri Makbed's Journal ke blog baru ni. Ya la... since suma entri lama telah slamat Makbed import masuk without damaging anything, kan? 

Actually aku sayang sangat design yang Nurul buat. TAk puas lagi pakai. Tak jemu memandang. But I also looking forward on doing a new design for this new blog. But not that soon....

Lulu Caldina pun suruh bawak kambing tu pindah sini... 

I read her reply early this morning. KAtenye, memang boleh pakai design tu. What I have to do is , transfer je semua nya. Dan delete blog lama tu. HAAA.... 

Ok laa.. got nothing to lose kan? 

Tengok le camne nanti. Nuffnang pun aku tak boh lagi.. Tapi skang dah tak kesah sangat dah kat nuffnang tu. Yang tu senang je... 

Rasa hepi sebab readers dah ramai...

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram