Followers

4 Apr 2012

Hapdet lagi... Mode: Ciwi



Aiii...

Tetiba makcik teruja nak hapdet blog lak tetengah malam buto ni. KEKEKEKE..~


Amacam? Pueh hati dah ke setiap entri aku terpacul di dada dashboard kalian? Alhamdulillah. Semuanya selamat. Pasni, takde dah tukar-tukar domain ekk... Makbed berpengalaman-tak-berapa-bagus la dalam isu domain ni. Iskk~ Sedey sangat.


babai kambing tersayang....


ESOK aku akan buat entri penutup di Makbed's Journal. Berat rasanya hati, tapi perubahan kali ni adalah untuk ke arah yang lebih baik. Blog tersebut tidak akan ditutup, cuma tiada lagi entri terbaru di dalamnya. Korang masih boleh belek-belek semua entri dalam tu dan tersenyum-senyum. Huwaaa... banyak sungguh kenangan di dalamnya.


Justeru, kepada yang mengenali Makbed dan terbaca entri ni, Makbed nak minta jasa baik korang tolong sebarkan pada kawan-kawan yang taktau. Kepada yang masih berminat nak follow aku, silalah berbuat demikian tanpa segan silu. Kepada yang nak aku follow pulak, tinggalkan meset dan link blog korang kat KOTAK EMOSI kat tepi tu ekk...

Makbed dah renew semua. Mengikut maklumat blogspot, the reason why my blog lost its feed because of my email address.
 Jadi, walaupun aku cuba beratus kali nak fix pun, takleh gak baik feednya. Tensen ko tau? 
Pastu, konon nak biar je la nanti menda tu baik sniri kan.
 Tapi HAGHAAAMMM... Dah 3 bulan tak baik-baik.

Sampai skang dok berdendam kesumat tahap degawan kat domain provider yang menyebabkan domain kecintaan aku menemui kemusnahan. CISBEDEBAH!~


Mungkin aku nak copy-paste beberapa entri atau maybe KESEMUA entri yang aku wat sejak 2 bulan lepas. Hehee.. Rajin tak kome nak baca semua?

Dan maybe aku akan kena wat entri pengenalan yang bertajuk MARI MENGENALI MAKBED.

Dan juga aku kena memperkenalkan Inche Kitchi, Oni-chan dan Wawan kepada umum. 
Boh balik link kisah beranakkan Oni dan Wawan? 
Perlu ke?

I am happy with my new blog walapun blog ni baru je lahir. KEKEKKEKE~ Membuatkan aku berazam untuk menulih lebih baik.



Kena pikirkan tema blog plak. Nurul, nanti kita sembang-sembang ye...........................


Kalau ada idea, bagi je. I likee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram