Followers

4 Apr 2012

Alhamdulillah... berjaya import entry dalam blog lama ke blog baru dah...

Wah..kemain anak-anak ku sekalian... Kome main koyak kertas pulak ye. Besok Ibu panggil makcik cleaner tu tolong kutip sampah dalam umah.

Entri dalam blog lama semuanya selamat diimport masuk ke blog baru. Tetapi, sebahagian besarnya aku simpan je dulu. Sedikit tapisan diperlukan. Entri yang dah tak sesuai tu takyah publish dah la. Wat penuh muka je wakpe...

Hari ni hari Rabu. Besok satu hari lagi nak bermalas-malasan. NExt week dah busy dengan booth pulak. Seminggu berulang-alik Sitiawan ke Ipoh. Malam ni mungkin malam update entri jek kot. Lepas giann!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram