Followers

3 Mar 2012

TAHNIAH ANGAH. ANDA SUDAH MENJADI DADDY!



Assalamualaikum...


 Minta maappppp sebab lama tak hapdet. Terlampau bizi dengan tugasan dan amanah. 
Terlebih dahulu, Makbed nak ucapkan terima kasih buat kalian yang masih sudi melawat dan membaca tulisan-tulisan. Dan terima kasih gak pada yang tidak jemu mengutuskan email. Insyaallah, permintaan anda akan aku usahakan seterer mungkin. Chewahh~


Aku gembira dengan hasil blog even after some turmoils occurred before. 
But, ujian yang menguatkan dan memberi pengajaran pada kita , kan? 
Paling mengharukan, aku berjaya close 3 kes yang jauh-jauh tanpa sempat bertemu wajah pun..mereka hanya mengenaliku ,menerusi tulisan-tulisan saja. 
Insyaallah, jika diizinkan Allah, masa deliver polisi nanti mungkin buleh antar personally, pakai tangan kot. Papepun urusan ni sebenarnya buleh dijalankan kat mana pun. Berterima kasih kepada teknologi dan kemajuan yg kita ada kini, urusan perniagaan dan servis tidak semestinya kena jumpa secara direct. 
Yang penting, kijo setel! 
Claim kastemer siap! 
Kastermer pun suka hati.... kan kan kan...~



Di awal bulan Mac ni, keluarga besar Makbed telah bertambah seorang ahli.
 Angah sudah pun menjadi dedi.... Alhamdulillah. 
Tahniah buat adinda kesayangan yang akhirnya merasa camana paniknye menjadi mak bapak ni. AHAHHAHAAHHAHAAH~ *gelak besaq.


Amzar Hamizan bin Hafiz bin Jalil

Introducing.... cucu baru Inspektor Jalil.. 
Lahir pada Jumaat, 2 Mac 2012 pada jam 9.10 pagi. 
Berat 2.45 kg.
 Baby boy. 

Comey? Putih kan? 



New mom dan new born

Omaknye , Teacher Akmal maintain ceria je. 
Kata Angah, bleh agi dok gelak-gelak. Masuk wad a night earlier selepas pecah air ketuban. Besoknya baru bersalin. Angah berpeluang masuk labour room tengok sniri. 
Whoaaa.. terer gak adik aku. Berani nengok ekk. 
Kalau Inche Kitchi tak pasti la camno keadaannya sebab even dah 2 baby ni, dia tidak diizinkan lagi untuk melihat proses kelahiran secara lansung. 

Pasni nak bersalin kena gi private spital. Baru leh tgk tanpa excuse. Kihkihkih~


dah jadi apak dah adik aku ni...

Kejap je kan masa berlalu. Tau-tau dah ada anak sniri.
 RAsa macam baru kemarin je aku nampak dia lari lintang-pukang keliling umah sambil nangeh sambil abah mengejar beliau akibat kesalahan tak bagi makan ayam. 

Buat baby Amzar Hamizan , welcome to the world. 
Dan buat Angah dan isteri, Happy Parenting. 
Jangan kelahi udah le bab sapa nak basuh berak anak. 
Tapi, Angah ni sebenornye terer bab jaga baby ni.



Nini D, payung udah sampai! Nanti aku antar ye.



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram