Followers

20 Mar 2012

bebelan bebelan



Masa haku training ari tu, enpon wat perangai lagi korang tau!

Asal tepon org je, terpadam.
Asal org tepon je, tepadam.
Tahan 5 saat je.

Nak kata masalah betri, betri tu tengok penuh je.
sengaja nak sabotaj le tuh.

Kebetulan, Mak nak melawat aku jugak-jugak masa aku kat Ampang tu.
GAgah datang singgah walaupun takdapat jupa cucu.
Lepas habih kelas dalam jam 11 malam Mak dan Abah sampai bersama adik-adik dan kazen.
Kami pi makan.

Kesian sangat ngan aku .. Mak offer enpon dia.
PINJAM jerrrr hokey!






Apsal Mak baik hati nak bagi enpon dia ni?


Sebab Mak dah beli enpon baru.
Samsung S2 kot.

Tak pe la Mak.
Akak pinjam kejap ye enpon pink Mak ni.
Dah dapat Galaxy Note bulan May nanti, Akak bagi balik.

Bekerja keras untuk sesuatu.
Sesetengahnya mudah dapat apa saja. Minta apa saja dapat.
TApi aku, kena berusaha sendiri nak apa pun.
Dan aku lak jenis tak pandai sangat bab gajet-gajet ni.
Cadangnya nak beli biasa-biasa je.
Tetiba.....

Ada contest plak bagi sesiapa yang reach out lebih sikit bulan ni dan April, dapatlah Galaxy Note tu. HAHAHHAA...~
Maka, terkinja-kinja lah aku.
Usaha lebih sikit untuk dapat reward.
Dan yang penting, gaji jalan maaa..


PAs balik kursus, aku berjanji kat diri sendiri.
Masa yang ada akan dimanfaatkan juga untuk anak-anak.
Kena disiplin sket.
Asek sebok je. Mana bleh. Kerja skang kan dah tak sama macam keje opis dulu. Patutnya ada la masa untuk anak-anak kan?

Issk... rasa macam BANYAK SANGAT menda nak buat.
Dan suddenly rasa 24 jam ni tak cukup.
Sungguh tak bersyukur kan?



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram