Followers

15 Feb 2012

Tima kasih Lulu..



Sob SOb 


Mekasih kat kengkawan yang memahami. Hakikatnya Makbed jadi down down down berikutan kes domain kecintaan Makbed yang tidak dapat digunakan semula kerana masalah teknikal. Tapi, masalah tu bukan dari Makbed pun. 

Buleh ke nak saman?

LAgi kuciwa bila kengkawan yang nak search blog aku guna Google Search tak dapat jumpa blog MAKBED's JOURNAL, sebaliknya kena taip sniri nama penuh url link blog . 


Semangat nak berblog tu ada, tapi skang MAkbed tengah fokus untuk domain baru. Prosesnya masih berjalan lancar. Bukan kerana Makbed ni gila glamer.. Bukan. 

Ini kerana even Makbed pakai makbed.blogspot.com, tapi, entry lelama Makbed tetap terpegi kat Makbed.com jugak. And bila korang klik Makbed.com, apa pun tak kuar kan? Ia tidak sepatutnya berlaku....

Bila terima komen Lulu Caldina di entry sebelum ni, terpanggil MAkbed nak wat entri baru ri ni. Ingatkan Lulu lupa dah kat Makbed. Hihihih~  Rupanya, Lulu masih setia...


Terima kasih... Doakan la semuanya lancar. 



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram