Followers

10 Feb 2012

Preeeeeeeeeeeeett!~





Hari ni bz lagi. KAlau time bz, akan bz sahaja. Time takde keje, tido dengan tekun.


Menyelit tulih blog jam 2 pagi.

Inche Kitchi cakap dia takde kelas, so Jumaat dia free. Aku gi amik dia tadi. Tetiba jadual berubah! Aku ingatkan life aku akan jadi bosan sepanjang Khamis - rupanya bukan.

Kebetulan, aku nak kena gi hantar tilam kat kastemer yang orangnya di Sabah, tapi penghantaran perlu dibuat kat Kajang. Dan tetiba lak Si Ibu Nuqmans bagi detail new prospek kat Putrajaya. So, aku terus gi jumpa semua sekali. Settlekan. Alang-alang dah gi KL hari ni.


NAsib baik aku ada suami yang sporting dan penyabar.....


Thanks pada yang memberi email bertanyakan soalan. Ada yang tinggalkan detail diri skali. Wahh! TAnya je la soklan. Aku jawab punye. Idak le aku kata aku ni serba terer, tau suma. KAlau aku tatau, aku tanya boss dulu , then aku jawab. Ertinya, bertanya itu pun buleh jadi modal kita menambah ilmu. Walaupun soklan tu hanya simple.


Ok. Sambung tido. Esok kan Jumaat - ado Friday Meeting weh. KAng tersengguk haku.







Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram