Followers

23 Feb 2012

[MOVIE REVIEW] THIS MEANS WAR




Citer yang ni memang mengundang air mata bila tengok..






Asalnya aku tergedik-gedik sangat nak tengok sebab ado Chris Pine yang sangat hot tu. 
Iskk.. dah lama kot tak tengok si mata biru. Citer Star Trek tu salu je main kat Astro... so buleh la tengok muka dia bila rindu..


Namun citer ni tidaklah mengecewakan. 
Suprisingly, buleh lak gelak terbahak-bahak sampai nangeh. Padahal, casting nya suma bukannya lawak pun. Cuma Reese Witherspoon jela kot yang penah berlakon citer lawak. 


FDR (Chris Tuck) memang adorable. Dapat tengok dia jadi spy ala-ala James Bond dan just imagine dia pakai suit instead of baju Kapten Kapal Star Trek tu, whooaaaa.... Sangat ensem *drooling.  

Tapi sapa lak lelaki lagi sorang tu? 


Aku penah nampak dalam citer Band Of Brothers.
 Namanya aku tak tau (bolehje nak google). Dalam citer ni dia jadi TUCK. Dalam gambo kat atas ni, dia nampak tak ensem. Akan tetapi, dalam movie, dia memang tak berapa ensem pon. Takleh la celen FDR..tapi dia comel. Gigi dia cam tak berapa nak betulje letak nye, tapi gigi tu napak comel je. Kekekekke... 

Lauren Scott (Reese Witherspoon) jelas sengal di dalam movie ini. Silalah tengok. 

Movie ni takde la ada muka-muka lawak bodoh pun, cuma ntah kenapa citer ni memang hilarious gila. Romantik, action pack, humor... Puas le tengok even takde 3D.  Silalah tengok ye kengkawan. Aku kasi 5 bintang dari 5 bintang. HEhehee.... 

Dan di akhir kisahnya, ada sesuatu yang boleh kita amik iktibar - khasnya untuk lelaki-lelaki di luar sana.




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram