Followers

25 Feb 2012

Kebencian Berganti-ganti



mencik!

Benci sangat deal ngan orang yang takde kesedaran sivik ni. Kalau aku buat tatau je, nanti jadi pape kat dia aku gak rasa bersalah.

Dah meset last week gitau nak gi umah amik barang.

Semalam aku call lagi remind nak gi umah , nak amik barang.

Since dia rindu nak jumpa anak-anak aku, aku ejas nak jumpa dia wiken so that aku leh bawak asben and anak-anak skali.

After all, aku nak kena collect premium insurans bulanan dari dia.

PAgi tadi aku meset cakap nak gi umah dah selepas pi pasar.

Tapi, tak balas.

Aku call...............







Dia tutup phone. Masuk voice mail



Aku nak collect duit je. BUkan nak collect hutang.

KAlau rasa tak suka ngan aku, atau terbeban nak bayar duit insurans tapi malu nak habaq, meh sini aku tolong cancel kan. Aku takleh servis orang cenggini. Nampak aku ni cam minta sedekah plak.

Aku bukan pe... aku kenang kat anak-anak dia je.
Dan aku kenang gak la jasa baik dia kat aku selama ni. 

Memula aku rasa takmau amik brg-brg yg aku tinggal kat umah dia... Biar jela. Kot besok-besok anak aku nak tumpang dok sana ke bebila...LAgipun, anak dia dok guna brg-brg tu.

Tapi, skang ni aku rasa cam aku nak minta balik plak.

Arrrrrrrrrrrrrrghhhh!!!

Aku ni jahat ke?





Soalan kuiz hari ini..

CUBA TEKA AKU MARAH KAT SAPA?






Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram