Followers

22 Feb 2012

5 TANDA ORANG MENYAMPAH DENGAN KITA



  1. Orang dah tak tanya khabar pasal kita sedangkan sebelum-sebelum tu elok je 
  2. Kita wat salah pun dia dah tak berleter lagi sedangkan kegemaran orang tu selama ni adalah berleter.
  3. Kita ni wujud dalam hidup dia, tapi dia bagaikan takde apa-apa pun. 
  4. Dia hanya bagi respon yang simple je bila bercakap ngan kita seperti angguk-angguk dan yes. Tiada lagi argumentatation meskipun apa yang kita cakap tu jelas tak betui. 
  5. Apa pun yang kita request, macam cakap ngan angin je. HAHAA... TAk port lansung. 


Senang je nak bagi orang menyampah dengan kita. Tapi sangat susah nak bagi orang senang hati dan mendoakan kita setiap hari. Awaslah dengan kata-kata bisa kerana sekali kita terluahnya, sukar menariknya kembali. JAdi, biasakanlah diri dengan meminta maaf, walaupun diri ni tak bersalah pun. 

-peringatan kepada diri-

tak suruh plak bodek orang lain sebab nak bagi orang tu suka ek.




    Photobucket
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Instagram

    Instagram