Followers

20 Jan 2012

Wawan pulak panjat meja hak milik kerajaan

HAi sumerr.. 


Muka bangga dapat panjat meja ni.




PAstu nangeh sebab kaki stuck kat lubang-lubang meja tu!


INGAT TAK NI SAPA?




Skang, ilmu memanjat meja teh Hak Milik Kerajaan telah diperturunkan kepada adik beliau....


Jurulatih sedang memantau.



Muka penuh riak di atas kejayaannya.




Sesi bergambar kenangan dengan jurulatih yang belum mandi.

Aku selaku pemerhati dan jurugambar mendapati, Wawan lebih advance dari jurulatih kerana beliau boleh memanjat meja ni ketika usia 7 bulan. 
Manakala jurulatihnye sndiri pun start panjat meja tu masa umur 8 bulan.
Tu pun, dia panjat sekali tu je. 
Serik dah lepas kaki tersangkut celah kayu tu. 
Wawan plak panjat sendiri meja tu, kemudian dia turun sendiri dengan selamatnya. 


Bagus..baguss anak-anak Ibu. 



Enpon Sony Eriksson , hadiah dari INche Kitchi sempena melahirkan Oni telah pun rosak. 
Dah jadi cenderamata sudahnya.Boleh wat display je. 
So, gmbo-gambo terkini selepas ini akan nampak tidak begitu berkualiti lah ye. Harap maklum. 

Rindu sangat W995 aku. Sob sob sob~



p/s- Oni tak ngaku gambo atas sekali tu gambo dia. Especially gambo yang nangeh tu. Heee...




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram