Followers

4 Jan 2012

tak de idea nak boh tajuk




I forced myself to go to get my assigned job from Pojikun at the office yesterday. 
On my so-workaholic-kinda-tak berapa betul thoughts ni, I supposed I could make it all done at home, while baby sitting the demam campakian boy, Wawan. 


Huh, bajet buleh la. Wawan meragam je.
TAkleh tinggal lansung melainkan kalau dia dah tido. 
MAsalahnya, sangat susah nak tidokan beliau. Most of the time, he just want me to be near aje. NAk pi masak pun tak bley. Pastu emo cepat lak tu. BErgerak sikit pun marah.. 
JAngan kata bergerak, kentut kuat sikit pun dia emo tak pasal. TAk kiralah sapa kentut pun~

Eii..tak paham laa. 

Aku letih.. LEtih otak.

Inche Kitchi takde. 
Pepagi tadi kuar rumah dah gi KL. Hari Sabtu kot balik. 
Ada kelas. 
SO, tinggal la aku menguruskan anak-anak. 
JEnuh gak la nak wat suma sorang time anak sakit ni. 
Time tak sakit tu takpe.Wawan plak, kalau meragam, nak dukung. 
Selalunya Apak le yang paling layak untuk keje dukung ni sebab dia yang paling sabo.


Yang Oni plak, tak sudah-sudah punggah rumah. 
AKu dah naik menyam
pah da kemas. 
LAst sekali, dia plak marah aku, suruh kemas rumah. MAybe dia dah rimas sebab takde menda nak main. 
Dah abih suma menda mainan dia tabur atas lantai. So dia jadi boring lak. 
MAlas aku..AKu soh dia kemas sniri je la. 


Ni kena penyakit apa lak budak ni, bila aku tak layan dia jilat lengan aku.
UWaaaaa..~  



Chow dulu sebab Oni pi kaco adik yg tido dengan mencabut puting si adik. ADOIYAAAAAAAAAAAAIIII!!!!



Bos, mintak cuti sampai Wawan baik demam ek....iiihhi..



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram