Followers

16 Jan 2012

Sakit telinga



I just stare at this blank page. Ideas.... We are you?

MAsih tak sihat, but getting better day by day. Alhamdulillah.

Wawan masih batuk-batuk dan Oni plak batuknya makin kurang.
Dia dah kembali melompat-lompat seperti kebiasaan.

Dan aku plak now suffering from a mild deafness. TAtau le. Maybe sebab selsema kot. TAk pun aku bersin terlampau kuat, or mungkin hembus kuat sangat kut masa nak buang ingus, it suddenly 'dislocated' my right eardrum?

AKu boleh je nak anggap ni side effect selsema berpanjangan tapi sakit le pulak. KAdang-kadang kepala aku jadi tersangat pening. Bercakap pun buleh dengar suara sendiri. I can even hear myself chewing food and I could hear the sound of the chewed food being swallowed and go through my trakea. I can hear the sound of dripping water on my head when I shower.

Sorry.. I had a terrible health condition this month. Susah nak fokus lah! Sampai buat garisan pakai pembaris pun boleh senget. Duhh!!~






Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram