Followers

4 Jan 2012

Happy Birthday Inche Kitchi bum bum... Tebaboowww~



 Dimaklumkan bahawa 31 Disember 2011 merupakan hari ulangtahun kelahiran Inche Kitchi kecintaan.
Beliau sudah cukup 29 tahun...dan masih perasan yang beliau masih muda belia. 

Kek biasa je, bukan Secret Recipe.
TApi yang paling penting ialah tulisan di atas itu kek, kan...? 
Tersenyum-senyum anak dara yang diamanahkan untuk menulis di atas kek tersebut. HAHAHAH.. Dalam ati aku berkata.... 
"Jeles? NAk? SIlalah kawin cepat supaya ko buleh gedik seperti haku..."
AMARAN: JANGAN CAKAP KUAT-KUAT. BURUK PADAHNYA.



Akan tetapi, kek ini merupakan acara kemuncak pada malam itu. 
Mari kita lihat apa terjadi sebelum upacara tiup lilin....






Go APak Go!!!

Besday boy kena dera ngan mak dia kupas nyoq. Kuikuikui... 
Disebabkan kejadian ini sangat jarang berlaku, aku pun snap la dengan girangnya.
Ada saksi lagi kat depan pintu tu. 
Cik Oni sedang memberi kata-kata semangat kat Apaknya. 
Oni belajar macam-macam di kampung. Tu la sonok bawak budak kecik balik kampung ni. 
Semua menda pun dia tengok pelik je. KAn?


Alang

  Petang nya kami berjimba di Tesco Mergong, Alor Setar. 
Kebetulan Ayahanda Jalil pun ada di sana. 
Sonok lah Cik Oni kite dapat bertemu ngan Atok kesayangan.


Angah and wife

 Abang Ngah pun ade. 
HEHHE.. Angah gi umah mentua dia di Alor Setar kot. 
Tetau je dia dah sampai depan pintu gate umah lama Makbed di Taman RAkyat MErgong. 
FYI, tak lama lagi Makbed akan berpindah lokasi dari Lumut ke Alor Setar pulak. 
Info akan diberitahu kendian ye...

Adik ipar MAkbed, sudah menjadi mak buyung.
  6 bulan suda.
Tapi, yang nampak nyata buyungnye ialah laki dia jek. TAtau le apa nak jadi dik oi. Diet laa..DIet!!! (Ngate orang tanpa sedar ke diri..)



 Haaa... Ini la dia picture yang ditunggu-tunggu.
Makbed bersama ngan Wawanbed.. eh?? HAHAHA...
Ngeri pulak aku nengok tangan aku. Apsal tangan tembam ni?
Wawan dok meragam ketika ini. 
Badan dia masih panas. 
Sangat restless dan asyik nangih je.. 
Tu pun, dia masih lagi mencuti perhatian ramai manusia kat Tesco Mergong tu. Asal aku toleh kelain je, ada je tangan-tangan nakal menyentuh beliau, cubit-cubit dan main cak-cak dengan beliau. Ayoo...~ HAHA.. 
TAkpe, orang doakan anak kita yang baik-baik kan?



Ini plak gambo ala-ala kemarahan Cik Oni. 
Aku pun tak paham sangat kenapa Oni jadi cenggini ketika gambo ini di snap. 
Skang ni memang INIlah kepandaian terkini dia.
Buat muka marah, konon-konon kalau dia marah tu, dia akan bertukar menjadi Otromen secara semulajadi. 
Father and daughter

Tak kira la besday sapepun, dia nak gak tiup lilin dah beraksi depan itu kek. 
Anyway, I like this picture very much walaupun gambo tu cam tak berapa nak clear je. 



Dearest hubby, 
sorry for this little celebration.
No sweet wishes..
No sweet praises..
No gifts.. 
Seriously I don't know what to give you as presents. 
Nothing seems special to me to be given to you. 
Nothing makes sense to me...
Because what you've done, and all sacrifices you had given are no match with any gifts ever existed. 
You may not a perfect man,
but you are the best for us... 
I already gave you 2 babies. I hope, it's enough.. for now. HUuuhUuhU~ 
Happy Birthday Cayang. 
Best wishes from 3 of us...
Semoga berjaya dalam apa yang awak nak buat. 


 ~jiwang tak~





Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram