Followers

13 Jan 2012

Hadiah tanda kasih suami kepada isterinya




Tahun 2010 suami hadiahkan Sony Ericsson W995 sebagai tanda cinta sayang beliau selapas kelahiran Auni. 

Hepi sungguh time tu nokssss! Dah lama benor ngidam nak enpon tu. Sejak dari belom kawin kot. Masa tu Sony Experia blom kuar. 

Kali ni, Inche Kitchi hadiahkan sesuatu yang lebih bermakna..... 






Inche Kitchi sponsor spek mata dan contact lense baru Makbed!!!

Siap teman masuk bilik pemeriksaan lagi taw. Huuu~


Takde beza pun dari rupa spek yang lama. Tetap Oldschool juge. 


spek lamo saye



Papepun, Makbed masih meratap sayu di atas kerosakan spek kesayangan tu. 
Tapi dah dapat yang baru ni terubat gak la jiwa apatah lagi bila spek baru ni ditaja sepenuhnya oleh suami tersayang.
Terasa kasih-sayang suami tu sentiasa ada atas batang idung ku ini. HEHEHehhehehe.... 


Tapi kan, kalau aku terlepas pandang ke, tak nampak menda ke kan, memang selalu la kena perli... "Nak kena tambah power spek lagi ka? TAk cukup power ka..." 

Ye la.. kat mata aku ni cuma spek biasa je. 
NAk yang power buleh zoom sekali ukur ketinggian objek, tu dah macam contact lense dalam citer Mission Impossible tu. 
Kalau nak gak spek yang power rangers punya dasyat, kena suruh Tony Stark buat laa.




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram