Followers

30 Dec 2011

Lega dah Tentang Dhia dah habih. Skang Tentang Oni plak.

Hari ni mood terawang-awang di udara, penangan ending citer Tentang Dhia le ni kot. HUhuahuah... Agak-agak berapa titik ayor mato korang luruh masa tengok ending citer tu? HAHAHAH...Aku kira, ade la 2 titik je air mata meleleh, sebab tak sempat nak tadah. 

Malu nak nangeh, kang Inche Kitchi kutuk!


Papepun, aku rasa lega bangat citer tu dah habih.
Korang lega tak? 
Pasni, aku start berazam tak tengok citer bersiri Maghrib-magrib lagi. (Azam yang entah keberapa kali dah ni....)

Nora Danish sangat comel berkepala botak walaupun cuma fake je. 
Cun.
Rugilah bekas laki ko tinggalkan ko kerana sesapa yang dia berkenan, sebab ko takde rambut pun still comel seadanya. 








NI citer lain..






Oni masih lagi gila main bedak walaupun sudah boleh bercakap dengan petahnya. 
Haih! 
Sila sorokkan bedak daripada dilihat oleh budak ini. Kalau korang tak kisah rumah bersalji, bagi le dia main. 






Wawan plak semakin sihat dan kuat. 
Ni gambo semalam, sebaik saja balik dari klinik lepas cucuk 6 bulan. 
Bangun awal, kol 6.30 pagi berjaga.
Aku pi klinik pukul 10am, dia masih belum tido siang. Sampai kat klinik, meragam la. 
NAk baringkan dia pon takleh. Dia bantai meraung dengan merdunya. 
Nasib baik la Oni tak nakal. Aku kena pegi 3 beranak je sebab pengasuh takde masa tu. 

Lepas kena cucuk kat peha, Wawan terus tido. PEliknya, time cucuk takde plak budak ni nangeh. Iskk~ 

Punya ngantuk sangat, sampaikan aku dukung dia bawak naik atas rumah pun, dia tak menguit sikit pun. Terlentuk je. WHoaaa...ngantuk betui!







Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram