Followers

24 Dec 2011

Dah bela kambing sekor!



Oh mai...


Santek rupa blog ku? 

Aku dah bela kambing biri-biri sekor untuk menceriakan suasana. Rasa semangat sungguh nak bukak blog pepagi ni. 

Tapi skang takleh hapdet sebab bizi. Hari ni last day untuk hantar case. HEhe.. manyak gak kes nak antar. 


Thanks bebanyak buat Nurul yang sangat terer. Tak de aku cakap manyak pun. Aku cuma cakap wat comel-comel. Dia dah tau dah segala kaler kegemaran dan how comel the blog should become, setara dengan kecomelan tuan punya blognye... *Huwekss!!!



Sapa nak makeover blog dia, leh tekan nama dia tu. Aku dah boh kaler dah. 
Anyway, thanks bebanyak pada pembaca setia , yang sayang kat MAkbed. Nanti aku hapdet lagi ekk... 


Thank NUrul!!! I lebiu so much.........................
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram