Followers

24 Dec 2011

Ciwi tak abeh gi



Makbed masih lagi CIWI ngan rupa paras Makbed's Journal yang anggun ni. HEHHE~

Actually hari ni ada citer banyak tapi tangguh jap menulis. NAk tulih pasal yg lain.

Lately rasa macam tak keruan je. Tak organize, semak, serabut segala. TAdi pi opih pun, MAkbed banyak silap wat quotation. Pastu, send proposal clients, dapat lak email saying that they need fer requirements from clients.

Hek... Ingat senang nak beli satu polisi insurans? Kita ni belum tentu layak beli. Kurus sangat boleh jadi tak layak beli. Gemuk terlebih, lagi susah nak beli insurans. Lanjut usia, kena wat medical check up.

Huaaa.....


PAstu, mata Makbed semakin merabunkan dirinya. Bertambah lagi pening kepala sayeee...



OKlah..

NAk pi masak sat. Cadang nak pi pasamalam kat Giant tu tapi Wawan tido pulak. So, masak je lah ape yg ada. Wat daging masak kicap kot. It's been a while I ate a decent meal. Now , my husband is around , why not merajinkan diri untuk memasak?

Tata..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram