Followers

8 Nov 2011

True Blood Season 4. Mari~MAri~



MIahhahahaa....

Mari melayan cerita dongeng dan tahyul lagi. 


Skang aku tengah sibuk mendonlod citer ni..


Tak payah le click sebab tu gambo cilok aje



Sapo suka True Blood? Emph, ni citer-citer vampire ni memang serah kat aku la kan. Besh gak wat koleksi. Tapi, tengok je, jangan terpengaruh plak. ~Dosa~

True Blood dah masuk Season 4 dan kali ni walaupun citer ni dah makin merepek-repek, namun demi Eric Northman yang gojes, aku tetap teruja nak tengok. LAst episode in Season 3, Bill dah kena halau daripada rumah Sookie sebaik saja Sookie mengenselkan jemputan ke rumah beliau.
KOme tau kan, vampire nak masuk umah orang kena dijemput dulu. TAk dijemput, takleh masuk. Eric pun kena halau jugak. JAdi, sapo vampire pun tak leh masuk umah Sookie. 

Tapi, tetiba Sookie hilang masa pi kubur nenek dio... Ke manakah Sookie ni pegi?

 Dalam Season 4 , awal-awal lagi diceritakan dengan lebih detail perihal Sookie dan kuasa ajaib miliknya. HAHAHAHA.. padan la kan.
Dia nak couple ngan vampire, tetiba dia lak rupanya berketurunan fairy. Ala-ala cam pari-pari tuuuuuuuuu. 

Dan sepanjang Season 4 ni, Sookie yang dah clash ngan Bill, tetiba tercouple lak ngan Eric. Eric lak dari rupa macho dan gagah perkasa, tetiba kena sumpah ngan ahli sihir mana ntah sampai hilang ingatan. HAHAH..ilang sudah macho Eric . Sepanjang tempoh ilang ingatan tu la, Sookie menjaga Eric seperti seorang baby. 

Bill, ex-pakwe Sookie dah jadi King, ganti Edward Edgington yang dah 'mati' kena timbus dalam simen dek Bill dan Eric dalam Season 3 lepas. Sibuk berpolitik skang ni si Bill tu bagi mendapatkan semula kepercayaan manusia terhadap para vampire di tempat dia. hAa..cemtulah kot citernya lebeih kurang.

Sapa yang suka, leh tengok. Beh ni.
Semua makhluk ganjil ado dalam ni. 
Vampire , were-wolf, were-hanjing, were-lalat pun ado gak, were-kuda .... apo gi?
Ahli sihir, penjual dadah yakni darah vampire dan memacam lagi lah! 
Cam bodo pun ade gak citer ni. Tapi layan je laa..... 

Ok la. Aku nak pi masak. Oni dah nangeh dah ni, nak tido buai katenye. Huh~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram