Followers

5 Nov 2011

Komen aku tentang Anugerah Skrin 2011

Point-point yang pihak yang buat Anugerah Skrin ni patut take note. Bek korang take note. 
Makbed nak tulih ni.. kekeke..

  1.  Rozita Che Wan (RCW) memang GAGAL sebagai pengacara kerana hampir sepenuh masa Ally comel je yang dok bercakap. Dia cuma say 'ye..ye..' pastu ada le lawak sesikit. KAlau bagi training lebih sikit, sure buleh jadi pengacara ni. 
  2. Bukan nak kutuk-kutuk Cik Ta kita yek... Tapi, sebagai pengacara majlis macam tu, kira gagal le kalau tak dapat mengenal pasti artis dan sebut nama diorang dengan fasih serta betul. 
  3. RCW masih baru. Malu-malu alah lagi. Cam bajet anggun pun ada gak. Nak gelak pun tutup malu. TEringat plak Kak Ogy yang time mengacara , kalau dia rasa nak gelak, bantai gelak luas-luas sampai nampak halkum. Ehhh?
  4. Tapi, lawak 'gulung kapet' memang buleh diberikan pujian. *Clap! 20x
  5. Idea memakai Ipad masa nak mengumumkan pemenang tu memang ternyata HAMPEH dan paling buruk dalam sejarah penyampaian anugerah. Kalau nak buat jugak, pastikan semua orang diberi latihan terlebih dahulu. Ni jelas menunjukkan, astir kita bukan semuanya reti pakai Ipad. Diorang pun bukan sempat nak belajar guna teknologi camtu sebab terlalu sibuk berlakon. Aku pun tak reti guna Ipad! HEHE..
  6. Anugerah Skrin ni tak besh dan lansung tak happening. Ke memang semua Anugerah Skrin sebelum ni pun cam ni? Tahun lepas tak tengok lak kan. 
  7. Saya mencadangkan agar Ally comel dikekalkan sebagai pengacara majlis ni, tapi digandingkan dengan FBI. Lebih menarik. Dan lebih menjimatkan kos. TAk yah sewa baju memahal sangat kalau bagi hos perempuan ni. Asik nak glam je. 
  8. Kenapa Hantu Kak Limah ngan KL Gengster tak de ek? Ntah hape-hape ntah filem yang terpilih ke peringkat akhir tu. JAnin? Kemon laaa weehh.
  9. Sedap juge sore Liyana Jasmay tu nyanyi ek. KEkekeke.. Tereris lah!
  10. Silalah tolong jangan ganding Ally dengan RCW atau memana artis perempuan yg tinggi lampai sebab nampak seperti Ally ni tertindas je. HHahkhakhakhak.. Sori Abang Ally Iskandar...


Buleh tahan gak la tengok EleColdxhot menari Zapin tadi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram