Followers

13 Nov 2011

Kisah Zarina Anjoulie yang marah

PERHATIAN : BUDAK BUDAK UMUR 18 TAHUN JANGAN BACA!











Adoiyaaiii minah ni tak habih-habih lagi buat hal. 
Dah lama dah tak dengar citer pasal Zarina Anjoulie neh. 
Last ri tu aku tengok dia kuar Melodi pasal gado-gado hamende ntah. 

KAli ni kecoh pasal gambo cekci-mekci beliau kat dalam majalah FHM Indonesia. 


Aku boh satu jelah gambo beliau ye. 
AKu suka tengok. 



Yang menjadikan artis ni bertambah HOT STUFF adalah apabila gambo macam ni kuar diikuti dengan komen beliau yg hangen kat TWITTER. 
Waa..stended la , artis ngan Twitter memang takleh dipisahkan ye dak? 
Tak artis le kalau takde twitter. 


Credit to: Dezaman Cottage






Aku tak berapa follow sangat dunia artis ni, tapi ikut experience aku dalam arena menonton tv ni, dah lama dah dia ni tak terbit di kaca tv. Don't know whether she was seriously banned for appearing in tv or she actually has better things to do. Apparently, she 'does'.

What a brilliant girl. 
Realizing that she will not ever be able to appear sexy in any national magazines, pegi magazine Indonesia pun boley.
Apedehal?
Orang yang menengok gambo dia ni dok sibuk komplen pasal tetek dia yang macam beso sikit, tapi itu tidak menjadi hal buat aku. 
Eh, siyes ada blog yang buat kajian tentang saiz tetek dia after those sexy pix came out.
HUHU.. rajin sungguh! Check this out bebeh!

Doakan je la semoga Zarina memperoleh taufik dan hidayah. 
Sayang sangat. Muka cantik, versi arab-mami-pakistan-apo la lagi.. tapi kalau tak jaga pekerti , tak besh jugak. 
Kita ni bukan kuat agama juga. TApi, nasihat-menasihati tu kan wajib sesama Islam.
Siapalah kita nak judge awak ,kan? 
Yang lain menghina dan mencaci, pun doakan lah untuk dia. 
Takyah le dok ngata. BEsok-besok kena kat anak kita camne?
Kita buleh yakin dan gerenti ke anak kita akan jadi 100% baik?
Masa depan diorang lebih mencabar. 
Jadi, apa yg boleh kita buat adalah doakan je. Doa-mendoakan sesama Islam pun wajib juga. 

Buat Zarina, awak nak pakai cekci ke, taknak pakai baju ke , buat jela.
Tapi, takyah le tulih kat Twitter ropa tu.
Buruknye balik kat awak juge. Ce awak bace balik apa yg awak tulis tu? 
Boleh dibanggakan ke tulih macam tu? 
The best thing is to ask for an apology. 
Yes , true..Being sexy is not a crime. It's a sin!
Tapi, perluke bagi respon cem tu kat org yg hanya concern? 
Those people who dare to advised you were all you have left.
Fans lain ada ke?

I am one of your fans.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram