Followers

15 Nov 2011

Astro ni kan!


Morning sumer...

Ari ni takde apa sangat nak tulih. Just layan gambar je... PAstu korang buat la dialog sendiri ok. Aku tau korang memang kreatif.




Got nothing to tell today (yet). Everybody woke up late as we slept late last night. Terforgot to call Apak last night as we normally did. Thanks to Astro as their lack of everything made my life full of misery and kemenyampahan. Tak ujan tak ribut, Tv1 , Tv2, Tv3, NTV7 , hitz TV pun tak clear channelnya. 
Tergagap-gagap. Benci betoi!

Hence, no tv-battle between Oni and myself. 
She won (of course after crying like pontianak) and I terpaksa put Upin And Ipin back on tv for her to watch. Waaaa.. senyap terus, tengok sampai pukul 11 malam. Baguih dok ado no!!

Today, Astro still not ok.
Buleh tak aku nak register channel Wah Lai Toi jek?
Buduh tui la. Tak larat nak maki dah kot. Buat banyak pahala kat diorang je kan kan?

To the dearest love of my heart, hope to see you real soon so I can kiss you endlessly. We miss you!
Baru hari Selasa... Lambat lagi nak Sabtu..MySpace





Lama tak boh gambaq!



P/S - Ado orang anto email kat aku soh aku tulih blog dalam bahasa Melayu seperi biasa. Katenye... "It feels like home when reading your blog. Tapi, guna bahasa melayu la." Cihh.. nampak sangat aku tak reti speaking. HAih!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram