Followers

21 Oct 2011

Salam Rindu Dari Makbed, Onibed dan Wawanbed. Huhuhuhuhuhahahauaha

Haiyoo... sowi la korang. 
Even tak hapdet pun, pembaca still menjengah. 
Follower bertambah lagi 3 orang. Megik nyee..
Metacih sangat ye korang. 
LAma sangat tak blogwalking. Sempat bukak fesbuk je. So, sapa yg suka letak blog url dia kat fesbuk, sempat la aku jengah2 kejap. 

 HAri ni Inche Kitchi gi Klang, ada urusan ngan Jabatan LAut kat sana. 
Dia gi balik hari je. Kang sampai la tuh.
Hari Ahad ni Makbed nak kena hantar di pi Kuala Kubu plak. 


Memacam berlaku within this week. 
Paling perlu dihebahkan adalah berita akak Nora kiteee yang tetibe mengumumkan kehamilan beliau di kaca tv dalam fesbuk just recently. 
Aku tak sure la dia announce tak kat blog beliau sebab tak baca seminggu dah ni.. 
Tapi, aku nak gak amik kesempatan kat sini untuk say congratulations kepada beliau dan keluarga.
Maka, dia potong aku la.. Nak masuk 3 dah ni. ~jeles~

Sama-sama kita doakan AKAK NORA BERKISAH dan baby beliau selamat. 
Moga kehadiran baby baru akan mengeratkan kasih-sayang mereka sekeluarga. 

Wawan dah makin besar.
Dah pandai tarik rambut orang da. 
PEpandai la bawak diri kalau pegang Wawan tu. Silap gaya, rambut tercabut dikerjakan si debabs ni. 

Dan dia ada kebolehan terkini yang semestinya dinanti-nantikan oleh semua ibu bapa yang ada baby.
Korang tengok video ni ek...





Alhamdulillah, Oni dan Wawan sihat. Takde deman-demam. 
Ce kalau time keje opih dulu, waaaaa..pas sorang, sorang demam. 
LAst skali, ibu lak demam.
Betui la kot kate bos lama aku, orang demam ni sebab tak cukup kasih sayang..ye dak?

Insyallah aku akan hapdet lagi pasni.
Ekceli banyak task yang pending. I need time to catch everything all up.
I am not putting blogging aside, but just give me time to pikiaq nak tulih pasai pa.
BAnyak menda nak tulih ni. HAHAHHAHA... 




Salam sayang dari kami-kami yang sungguh cute ni. 






Wawan, nampak hantu kak limah kerrrrr?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram